200 Degrees 2017 Online Subtitrat

loading...


 • Player Openload

  Player Netu

  200 Degrees 2017 Online Subtitrat
  Urmareste: 200 Degrees 2017 Online Subtitrat – Ryan Hinds se trezește în interiorul unui cuptor industrial închis. El este trimis provocări printr-o voce fără chip, împins la limitele rezistenței umane, deoarece temperatura din cuptor începe să crească.

  Ryan (Eric Balfour) joacă un om prins într-o cameră de oțel cu lămpi mari de căldură și un interfon pentru a comunica cu el. Nu știe cum a ajuns acolo sau de ce este prins înăuntru.

  200 Degrees 2017 Online Subtitrat – Parerea unui utilizator.

  O voce începe să comunice cu el, cerând transferarea unui cont în valoare de 1.000.000 $ și are două ore pentru a face acest lucru. Dacă nu, consecințele sunt dureroase. Aceasta este premisa generală a filmului. Nu voi da mai multe informații pentru a le strica pentru potențialii spectatori.

  Conceptul general a fost folosit de mai multe ori, iar acest film, deși oarecum diferit, ar fi putut fi mult mai bun. Pe parcursul a 90% din film, spectatorul nu are nicio idee despre cine face acest lucru (sau de ce) se întâmplă cu Ryan. Cu toate acestea, la fel de mult ca și când există o întorsătură oarecum interesantă la sfârșit, dacă cineva acordă o atenție deosebită detaliilor, puteți obține o înțelegere destul de bună a ceea ce se întâmplă.

  Un alt film de răpire / tortură care încearcă să vă păstreze ghicitul de ce și cum. Balfour este destul de convingător ca victima, dar în nici un caz nu este una dintre performanțele sale mai bune.

  Sfârșitul, așa cum sa menționat, a avut o întorsătură oarecum interesantă, dar nu a fost deloc bun. Dacă este adevărat, a fost rău! Toți la ordonat și ordonat în wrap-up și destul de contrived.

  Am dat acestui film un rating generos „6” doar pentru că mi-a ținut atenția la finalul filmelor, dar nu mă aștept la un thriller cu inima lovind aici. Dacă ai 91 de minute la dispoziție, poți face lucruri mai rele cu timpul.

  Multumim ca ati ales DivXFilmeOnline pentru vizionarea 200 Degrees 2017 Online Subtitrat.

  O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
  Se încarcă...

  Lasă un răspuns