Alien: Covenant 2017 Online Subtitrat

loading...


 • Alien: Covenant

  Player Openload cu Subtitrare in Romana

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  Alien: Covenant 2017 Online Subtitrat

  Alien: Covenant 2017 Online Subtitrat – În spațiu, nimeni nu poate auzi strigătul tău. 4 decenii mai târziu, acele fraze rămân totuși sinonime ale intensității autentice a capodoperei de horror a lui Ridley Scott: Alien. Acum scriitorul așa-numitei francize se întoarce în universul pe care la creat pentru a explora componentele cele mai întunecate cu Alien: Covenant, o călătorie cu intenția de a accelera bătăile inimii tale și de a verifica limitele terorii.

  Pactul e predominant liniștit. Grupul, împreună cu cele 2.000 de suflete alternative aflate la bord, se află într-un somn criogenic profund, în timp ce un Walter artificial traversează coridoarele prin ele însele. Nava se îndreaptă spre planeta Origae-6 la distanță, unde, într-o parte îndepărtată a galaxiei, coloniștii doresc să înființeze un nou avanpost pentru omenire. Cu toate acestea, pacea montată se destrămă în timp ce o coliziune duce regiunea în apropierea coloniei care distruge forțele de forță, efectele devastatoare ale unui număr mare de victime, deviind astfel întreprinderea de direcția sa.

  Rapid, supraviețuitorii află ceea ce pare a fi un paradis neexplorat, un colț al Cerului care nu a fost descoperit de munții din nori și de tufișurile înalte, mult mai aproape de Origae-6 și cu o capacitate minunată de a deveni „intern”. Totuși, ceea ce au observat este, în realitate, o lume întunecată și letală, plină de locații ascunse, curbe și capcane la fiecare tură. Fiind cap-la-cap, cu un risc care trece peste orice creativitate, exploratorii trebuie să încerce o pacoste agonizantă.
  Multumim ca ati ales DivXFilmeOnline pentru vizionarea filmului: Alien: Covenant 2017 Online Subtitrat.

  O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
  Se încarcă...

  Lasă un răspuns