Big Momma’s House 200 Online Subtitrat

loading...


 • Player Openload

  Player Netu

  Big Momma's House 200 Online Subtitrat

  Big Momma’s House 200 Online Subtitrat – Acest film incepe intr-o arena de lupte ilegale pentru caini, in Koreea mai exact. John Patterson a fost identificat ca fiind agent FBI, iar pe capul lui i s-a pus o suma mare de bani pentru a fi omorat. El a fost salvat de un partener de lucru care este un maestru al deghizarilor (Malcolm Turner).

  Intre timp, un criminal pe nume Lester Vesc evadeaza din puscaria in care trebuia sa fie inchis pe viata, fura masina unui doctor, pe care il si omoara si fuge.

  FBI ii desemneaza pe Malcolm şi John pentru a il prinde pe acest fugar, trimitandu-i pe acestia intr-un orasel din Georgia, unde sunt nevoiti sa studieze casa unei femei batrane, afro-americane. Pe numele ei Hattie Mae Pierce. Prietenii ii spun Coana Mare. Aceasta femeie este bunica fostei iubite a lui Lester. Care se presupune ca l-a ajutat pe Lester in jaful care i-a adus condamnarea pe viata.
  Atunci cand „Coana Mare” Pleaca pentru cateva saptamana sa isi ajute o prietena bolnava, cei doi se furiseaza in casa acesteia pentru a planta camere si microfoane.

  Urmariti filmul Big Momma’s House 200 Online Subtitrat. Vizionare placuta!

  O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
  Se încarcă...

  Lasă un răspuns