Loading...

CHIPS 2017 Online Subtitrat • Player Openload

  Player Netu

  CHIPS 2017 Online Subtitrat – Citeste, pe scurt povestea filmului

  CHIPS 2017 ONLINE SUBTITRAT Jon Baker (Dax Shepard) este un concurent de jocuri X-video, care acum caută să ajungă la un ofițer al autostrăzii din California. El se îmbarcă la domiciliu înainte de a se răzbuna pentru a-și începe școala.

  Ofițerul Castillo (Michael Pena) este un polițist și feminin expert. El operează sub acoperire pentru a scoate un șef de traficanți de droguri. Castillo are o implicare specială non-publică în acest caz, pentru că criminalul a ucis însoțitorul lui Castillo, care nu a fost mult timp în trecut. Câinele îl ocupă pe noul complice al lui Castillo, Clay Allen (Adam Brody), la arma, cel mai simplu pentru ca Castillo să-l împuște pe Allen pentru ca glonțul să treacă și să lovească escrocul. Apoi, numele lui Castillo îl cheamă cu niște fotografii nebune ale soției sale.

  Undeva pe autostradă, o bandă de ofițeri corupți de executare a legii a condus-o pe Raymond Kurtz (Vincent D’Onofrio) să-și deturneze un camion blindat. Fiul lui Kurtz, Reed (Justin Chatwin), scoate o fată din automobilul ei, pentru ca explozia care va urma să nu o omoare. Ei aruncă ușa de pe camion, care taie automobilul doamnei și lovește un camion în spatele lor, suflând-o. Gang-ul fură de la camion și își dau drumul.

  Va multumim ca ati ales acest site pentru a viziona CHIPS 2017 Online Subtitrat.

  Educația lui Jon merge groaznic. El se plasează până acum dedesubt în consecințele pe care chiar și stagiarii cu handicap au făcut mai bine. Se întâlnește cu Sgt. Gail Hernandez (Maya Rudolph), în timp ce îi explică cât de prost a făcut. Jon îi spune apoi că face acest lucru pentru a-și stoca mariajul cu soția sa, Karen (Kristen Bell), pe măsură ce intenționează să-l lase. Gail se referă la faptul că a avut probleme la fel de bine cu soțul ei. Din milă, ea va fi o parte din echipă.

  La revenirea pe piața internă, Jon află că Karen a vândut casa. Acum, pe cont propriu și dezonorat de Ponch, găsesc un nou conducător după ce analizează faptul că numele complet al lui Reed este Raymond Reed Kurtz, Jr. Și că Jon a concurat cu el în activități sportive.

  Kurtz se pregătește pentru o altă crimă, împreună cu complicii săi, colegii lui CHP Officer Grieves (Ryan Hansen) și Lindsey. Pentru a face lucrurile să se înrăutățească, Kurtz îl răpește pe Karen și o ține ostatică pe Ponch și pe Jon să o salveze. Ei recrutează ajutorul celorlalți oficiali ai CHP și îl fac pe Lindel să instaleze oficial Ponch la CHP.

  Ponch și Jon sosesc în depozit pentru a se confrunta cu răufăcătorii. Îl fac pe Karen dezlegat, dar se întâmplă un schimb de focuri în care Ponch are trei mâini împușcate prin Kurtz. Jon luptă cu Grieves cu brațele lor până când Jon bate Grieves afară. Kurtz își aruncă arma la parteneri, după ce Lindsey îi dă un alt pistol în fața lui Ponch și Jon. Kurtz împușcă pe Jon, dar Ponch se scufundă să-l țină. Un glonț ricochetează de pe brațul lui Jon (avea o placă metalică instalată acolo) și în capul lui Kurtz, ucigându-l. Ava îl abate apoi pe Lindsey la pământ și o arestează.

  Ponch și Jon sunt luați într-o ambulanță la unitatea de sănătate. Karen îi mulțumește lui Jon că a salvat-o, dar a fost executată oficial împreună cu ea. Ava se plimbă în ambulanța cu Jon și ea îl sărută. Ponch și medicul (Erik Estrada, originalul Ponch) poveste de benzi desenate despre Jon în limba spaniolă în care trăiesc.

  Luni mai târziu, Ponch și Jon sunt tovarăși legitimi în interiorul CHP.

  Aceasta este povestea pe scut a filmului CHIPS 2017 Online Subtitrat

  O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
  Se încarcă...

  Lasă un răspuns