Life 2017 Film HD Online Subtitrat in Romana

loading...


 • Life 2017

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  Player Openload cu Subtitrare in Romana

  Life 2017 Film HD Online Subtitrat in Romana

  Viața / Viața – primele semne sunt un thriller sci-fi înspăimântător în care o echipă de oameni de știință aflați la bordul unei stații orbitale internaționale trece brusc de la interesul descoperirilor științifice până la teama viscerală atunci când descoperă o formă de viață care se dezvoltă rapid și care a provocat Dispariția vieții pe Marte și amenință acum atât echipa, cât și viața însăși pe Pământ.

  Viața pornește de la o realizare științifică extraordinară: o capsulă de Marte este recuperată pe o stație spațială, iar cercetătorii descoperă că ea conține primele dovezi extraterestre extraterestre. Numai corpul se dezvoltă în mod neașteptat și în curând va fi extrem de inventiv să scape din spațiul închis unde a fost studiat și apoi să omoare echipajul.

  Supraviețuitorii au o misiune de importanță majoră: lichidarea organismului care pune în pericol viitorul umanității. Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds și Rebecca Ferguson interpretează trei dintre cercetătorii implicați în luptă.

  Caracterul lui Gyllenhaal, dr. David Jordan, are atitudinea îndepărtată a unui om care a petrecut 473 de zile pe stația orbitală. Nimeni nu-și cunoaște casa mai bine decât el. Membrii echipajului își folosesc casa spațială ca bază pentru lansarea primei operațiuni de găsire a vieții pe Marte.

  Rebecca Ferguson joacă rolul Dr. Miranda North, care lucrează la Centrul pentru Controlul Bolilor și care este implicat în mod excepțional în această misiune. Misiunea ei este să mențină toți membrii expediției sănătoși și să se asigure că se vor întoarce bine pe Pământ, indiferent de problemele cu care se confruntă în spațiu.

  Ryan Reynolds interpretează specialistul în misiune, Rory Adams, practician al echipei, care cunoaște toate aspectele legate de operarea navei, știind cum să repare tot ce ar putea face rău.

  Urmareste filmul: Life 2017 – Viata prin semne Online Subtitrat in Romana

  O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
  Se încarcă...

  Lasă un răspuns