The Mummy 2017 Online Subtitrat

loading...


 • Player Openload cu Subtitrare in Romana

  Player Netu cu Subtitrare in Romana

  The Mummy 2017 Online Subtitrat – Povestea pe scurt a filmului

  The Mummy 2017 Online Subtitrat
  Cavalerii Crusader îngropa unul dintre ei cu o bijuterie care se odihnește în palme. Salt până la marginea de vârf în care mormintele multor altor cruciați sunt observate sub catacombele din Londra. Dr. Henry Jekyll (Russell Crowe) intră în tuneluri și întâlnește un mormânt precis cu hieroglife, determinându-l să recunoască ce înseamnă asta.

  Prin flashback-uri, Jekyll povestește povestea prințesei Ahmanet (Sofia Boutella). Ea a devenit un războinic viclean care a fost pregătit să-și dea succes tatălui său, Pharaoh Menehptre (Selva Rasalingam), până când a doua soție a dat startul unui băiat. Înțelegând că băiatul va fi noul succesor al lui Faraon, Ahmanet a făcut un p. Cu Set, zeul moare, să-și vândă sufletul pentru o putere întunecată. Ahmadet ucide pe Menehptre, pe soțul său și pe copilul lor. Se pregătește să facă un ritual pe iubitul ei, folosind un pumnal special, care ar putea să-i ducă pe Sotul său, dar clericii lui Faraon au oprit-o pe Ahmanet și i-au ucis iubitul. Ea a fost mumificată în viață și ia luat sarcofagul din Egipt și a descoperit un mormânt în care nu putea fi niciodată localizată.

  Mergem spre Mesopotamia (sau Irak) în interiorul zilelor noastre moderne. Mercenary Nick Morton (Tom Cruise) și sergentul său, Chris Vail (Jake Johnson) conduc în direcția unui sat care este depășit prin insurgenți. Nick vrea să coboare pentru o aventură, în același timp în care Vail se opune puternic. Oricum se coboară acolo și se împușcă. Vail comandă o bombardament pentru a scoate pe insurgenți. Pe măsură ce bombele sunt aruncate, se deschide un gol în podea, aproape suge Nick și Vail acolo. Ei află mormântul lui Ahmanet.

  In continuare in filmul The Mummy 2017 Online Subtitrat, tipii avansați, colonelul Greenway (Courtney B. Vance), vin pe site-ul web într-un elicopter și, fără întârziere, îi face pe cei doi să se plimbe și să-și facă propriul lucru, urmărind insurgenți. Momente mai târziu, un arheolog numit Jenny Halsey (Annabelle Wallis) indică și îi face pe Nick să fure o hartă de la ea odată ce au împărtășit o noapte în mod colectiv. Dupa ce a vazut mormantul, Nick, Vail si Jenny coboara totul pentru a vedea ce este acolo. Jenny observă că există statui de observator cu care se confruntă mai degrabă spre interior decât spre exterior și există lanțuri care protejează sarcofagul în timp ce sunt scufundate în mercur pentru a slăbi spiritele rele. Nick împușcă o serie, provocând sarcofagul să-l învârtă din exploatații. Apoi el vede un imaginativ și prevestibil al lui Ahmanet, care îl cheamă, mulțumindu-l pentru eliberarea ei. O mulțime de păianjeni de cămilă încep să se târască din partiții. Vail îi împușcă, totuși, el devine mușcat în gât, chiar dacă Nick susține că nu sunt toxice acum. Ei se întorc la podea și îi transmit sarcofagul în sus.
  Jenny se reuneste cu Jekyll, deoarece rama lui Ahmanet se gaseste din nou intr-un sarcofag plin cu mercur. Jenny se întreabă ce se va întâmpla cu Nick acum că el este un monstru tehnic. Jekyll mută că a luat un monstru pentru a învinge un monstru și că există o dorință pentru Nick atâta timp cât el își păstrează o bucată de umanitate.

  Undeva în traseul pustiu, Nick a dat lui Vail înapoi la viață. Își călătoresc caii în fiecare altă aventură, după cum o urmăresc furtuna de nisip.

  Va dorim vizionare placuta a filmului The Mummy 2017 Online Subtitrat.

  O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 4,33 din 5)
  Se încarcă...
  1 comment
   Răspunde
  1. DivXFilmeOnline / noiembrie 10, 2017

   O varianta mai buna a acestui film a aparut. Vizionare placuta!

  Lasă un răspuns