Wonder Woman 2017 Online Subtitrat

loading...


 • Player Openload

  Player Netu

  Wonder Woman 2017 Online Subtitrat

  Urmareste Wonder Woman 2017 Online Subtitrat – În interiorul scenei de înființare, în zilele de astăzi, Paris, Franța, Diana Prince (Gal Gadot) vizitează Luvru ca o camionetă de la Wayne. Ea primește o servietă trimisă prin intermediul lui Bruce Wayne. Intern este o fotografie de epocă a lui Diana alături de patru tipi la un moment dat al războiului internațional I. Cu fotografia este o notă de la Bruce, pronunțându-se că ar dori să acorde atenție povestii din spatele fotografiei.

  Ca un copil, Diana (interpretată prin Lilly Aspell) a crescut pe insula Themyscira alături de Amazoanele eficiente, un clan războinic cu tot felul de fete. Se uită la soldații școlari pe sfera de sub generalul Antiope (Robin Wright). Diana dorește să fie un luptător ca relaxarea Amazoanelor, totuși mama ei, regina Hippolyta (Connie Nielsen), interzice fiicei ei să intre în educație.

  Wonder Woman 2017 Online Subtitrat – continuarea povestii

  Hippolyta îl ia pe Diana și îi spune povestea despre zei. Zeus a dominat cerurile și a privit omenirea cu respect, cu toate acestea, Ares, zeul războiului, a căutat să deprime omenirea și să-i facă să riposteze pe fiecare altul în luptă. Zeii alternativi s-au luptat din nou spre Ares, totuși ia ucis pe toți. Cu respirațiile lui de moarte, Zeus a fasonat-o pe Ares în sectorul de tip și apoi o arma solidă care ar putea distruge odată pentru totdeauna pe Ares. El a dat, de asemenea, amazoanelor lor interne pe Themyscira pentru a le ascunde de relaxarea arenei. Hippolyta indică Dianei sabia eficientă numită Killer-ul lui Dumnezeu. Cu aceasta, Ares poate fi ucisă, dar Hippolyta speră că nu va veni o vreme pentru Diana sau pentru toți ceilalți pentru ao folosi.

  Steve și grupul său trec pe lângă germani. Ei au în minte să tragă aeronava în jos, cu toate acestea, explozia ne-ar ucide pe toți în interiorul a 50 de metri. Așa cum lupta lui Diana și a lui Ares se întinde pe asfalt, Steve rulează prin Diana, spune ceva puțin și îi oferă ceasul tatălui său. El a deturnat avionul bombardier și zboară. Pe măsură ce primește foarte mult, Steve urmărește arma pe bombe.

  El ia o secundă să-și amintească ce face, dar el știe ce trebuie să facă. El împușcă bombe, sacrificându-se pentru că aeronava aruncă în aer. Diana vede asta și strigă în durere.

  Ares cea mai eficientă folosește acest lucru pentru a încerca să o influențeze și mai mult pentru a se înscrie în el în timp ce își dresează armura. Ares îl aduce pe Maru în fața lui Diana și elimină măștile lui Maru pentru a-și expune fața desfigurată. Încearcă să-l convingă pe Diana să o omoare. Diana ridică un tanc, dar își amintește ce i-a informat pur și simplu Steve. El a declarat că poate să țină ziua, însă poate salva sectorul. El a instruit-o că a prețuit-o înainte de a lua avionul. Diana scapă rezervorul și vom scăpa de Maru.

  Diana îi spune lui Ares că ea crede în dragoste. Ares izbucnește o explozie de putere la Diana, dar o absoarbe împreună cu mănușile ei și o direcționează mai jos în direcția lui Ares, distrugându-l pentru partea de sus. Infanteriștii sunt apoi spulberați eliberați de corupție.

  Va dorim o vizionare placuta a filmului: Wonder Woman 2017 Online Subtitrat

  O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
  Se încarcă...

  Lasă un răspuns